Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "I skuggan av San Siro" by Martin Bengtsson ~ Book PDF Kindle ePub Free

I skuggan av San Siro

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: I skuggan av San Siro
  • Author : Martin Bengtsson
  • Release Date : January 16, 2019
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 2796 KB

Description

Martin Bengtsson var bara ett stenkast frÄn alla smÄkillars barndomsdröm, att fÄ springa in pÄ planen som hyllad fotbollsstjÀrna. Förutom att han hade plats i startelvan i pojklandslaget var han ungdomsproffs i storklubben Inter i Milano, en av Italiens allra frÀmsta fotbollsklubbar.
Men dÀr, i skuggan av den legendariska fotbollsarenan San Siro, gick nÄgonting snett och Martin började ifrÄgasÀtta hela sin tillvaro som fotbollsspelare, i stort sett hela sitt liv. Till slut sÄg han ingen vÀg ut, utan försökte ta livet av sig.
I skuggan av San Siro Àr Martin Bengtssons berÀttelse om sina erfarenheter frÄn pojkdrömmarna till sammanbrottet, och ger en unik skildring av fotbollsvÀrlden inifrÄn: den extrema trÀningen som börjar i pojkÄren, de centralstyrda elitsatsningarna med sina slitna vÀrderingar och inte minst de strÀnga villkoren för spelare pÄ grÀnsen till genombrott.
Martin Bengtsson Ă€r född i Örebro, dĂ€r han ocksĂ„ Ă€r uppvuxen. Han spelade i IK Sturehov, Örebro SK, pojklandslaget -86:orna och Inter i Milano. Sedan han slutade med fotbollen har han bland annat skrivit, spelat musik, sysslat med tv och hĂ„llit föredrag om sin bok.


PDF Books "I skuggan av San Siro" Online ePub Kindle